Nechita: Voi lua o decizie privind demisia mea azi, sau pana la sfarsitul anului

P1080182

Vicepresedintele Consiliului Judetean Braila, Ovidiu Nechita (PNL), da declaratii contradictorii, cand este vorba despre posibila sa demisie din functie. Intrebat astazi, dupa sedinta CJ, daca are de gand sa isi prezinte demisia, asa cum se zvoneste, sau nu, el a admis ca ia in calcul aceasta posibilitate: “Iau in calcul si varianta demisiei. Nu am apucat sa ne intalnim astazi dimineata noi, liberalii, dar e posibil sa-mi dau si demisia. Deocamdata nu am luat aceasta hotarare, astazi ma voi decide ce voi face”. Intrebat daca este decizia sa personala, sau a partidului, Nechita a spus: “Este decizia mea, personala”, dupa care, cateva zeci de secunde mai tarziu, ne-a declarat ca este decizia partidului si ca “astazi ne vom intalni la partid si vom discuta. Evident, imi voi spune si eu punctul de vedere”.

Intrebat care este punctul sau de vedere in aceasta chestiune, vicele CJ a precizat: “Daca ar fi sa luam varianta personala, nu as renunta, pentru ca este o munca pe care am depus-o de un an si ceva, de cand sunt la CJ, dar daca va fi o decizie politica, asa cum am fost numit de partid, nu o sa ma supar daca se va decide ca trebuie sa-mi dau demisia”.

Mai mult, dupa ce spusese ca astazi se va decide daca va ramane in functie sau nu, Nechita ne-a declarat ca va lua o decizie “pana la sfarsitul anului”.

Legat de cele patru luni in care a condus, cu intermitenta, Consiliul Judetean Braila, vicele liberal a apreciat ca “din punctul meu de vedere, eu consider ca am facut tot ce se putea pentru bunul mers al acestui judet. Daca unii m-au catalogat intr-un fel sau altul, este problema lor, eu stiu ca am fost foarte bine intentionat. Eu nu am ce sa-mi reprosez”.