PNL Braila va decide maine dimineata daca Nechita isi da demisia sau nu

P1080952

Liberalii braileni inca nu au hotarat daca colegul lor, Ovidiu Nechita, isi va da maine demisia din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean. In urma intalnirii care a avut loc in aceasta seara,  a ramas stabilit ca maine dimineata, inainte de sedinta CJ, sa aiba loc o alta intalnire a PNL ( de aceasta data, si cu fostii PDL-isti, care astazi nu au participat la reuniune). In sedinta liberalilor si democrat-liberalilor de maine se vor discuta din nou variantele de lucru si se va vota, in privinta deciziei finale. Potrivit informatiilor pe care le detinem, unii dintre liberali sunt de parere ca ar trebui sa se tina cont si de optiunea PSD-ului pentru persoana care va prelua cealalta functie de vicepresedinte CJ, inainte de a se decide daca Nechita trebuie sa-si dea demisia sau nu.

In ceea ce-l priveste, Ovidiu Nechita a declarat ca va respecta decizia partidului si isi va prezenta demisia din functia de vicepresedinte CJ, daca conducerea organizatiei ii va cere acest lucru.

Amintim ca presedintele PSD Braila, Mihai Tudose, a declarat in urma cu cateva zile ca Ionel Avram va fi persoana nominalizata pentru postul de vicepresedinte CJ lasat liber de Florin Mija, care si-a dat demisia.