Boboc: Noi nu plecam din functii, stam acolo, sa le fim un ghimpe in coaste celor din PSD

b10

Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, declara ca nu se mira de planurile pe care si le fac cei din alianta locala PSD-UNPR-PC, privind inlaturarea liberalilor din functiile de conducere pe care le detin in administratia locala si in serviciile descentralizate.  Boboc sustine insa ca pentru a-i schimba pe unii, le trebuie o majoritate in consilii, iar inainte de a-i inlatura din functie pe altii, cei din PSD-UNPR-PC trebuie sa tina cont ca acestia si-au obtinut postul prin concurs si s-ar putea sa apara probleme legale: ”Ei sunt intr-o coalitie, vor sa aiba discutii, isi fac si ei planuri, isi pot propune orice; daca au majoritate o s-o faca, daca nu au majoritate, n-o s-o faca. Este dreptul lor sa-si faca orice calcule.

PSD ce face, ia directori si ii da jos, ca sa puna pe altii? Da, cei care sunt pusi cu sprijin politic, e treaba loc, dar unii dintre ei, din cate stiu eu, sunt cu concurs, cu tot ce trebuie, legal. Ei  pot sa-si propuna orice, inclusiv sa-i dea jos si pe acestia. Nu ma surprinde nimic la ei.

Domnul Tudose (Mihai Tudose, presedintele PSD Braila – n.r.) nu se asteapta la opozitie. Sa spunem ca ei sunt frumosi si destepti? Si daca as vrea s-o fac, nu pot, ca nu sunt. Asta-i adevarul, ca nu sunt. Ia sa ne plimbam, sa iesim mana de mana eu si cu domnul Tudose pe niste strazi din municipiu. Nu pe strazile principale, pe niste strazi din astea mai micute, asa. Si sa vedem: am motiv sa-i laud? Nu am niciun motiv.

Noi nu plecam, stam acolo, sa le fim un ghimpe in coaste. De-aia nu plecam. Ca sa nu-i lasam pe ei sa faca chiar asa, ce vor. Va dati seama ce periculos ar fi ca PSD-ul sa detina toata puterea, va dati seama ce ar face ei, sa fie ei singuri pe tarla? Si asa sunt de nestapanit, dar sa  se vada ei singuri! Pfa…  ce-ar zice, ce fericire ar fi pe ei!”.