BOBOC: SCHIMBAREA PREFECTULUI BRAILEI ESTE O EXECUTIE POLITICA MARSAVA, IN STILUL LUI BUNEA STANCU

P1070642

Co-presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, este de parere ca schimbarea prefectului Vasilica Vilcu, pusa la cale zilele acestea de alianta locala PSD-UNPR-PC-PLR, reprezinta “o executie politica marsava”. Mai mult, Boboc spune ca aceasta manevra politica ii aminteste de vremurile cand fostul presedinte PSD local Gheorghe Bunea Stancu stapanea acest judet, desi ea este ordonata de politicieni care afirma public ca nu mai vor sa continua politica de gen Bunea Stancu. In opinia presedintelui liberal, insa, actualii lideri PSD Braila dovedesc ca sunt “continuatorii veritabili ai unui tipar politico-administrativ de trista amintire”.

“Este profund necinstit sa le vorbesti brailenilor  despre  <<altceva decat ce a fost>> si sa faci intocmai tot ceea ce a trait mai urat si mai nociv administratia braileana, in ultimii 10 ani. Schimbarea reprezentantului Guvernului in teritoriu – un profesionist care a dovedit ca nu discuta legea, ci o aplica -, doar pentru ca a luat decizii care nu coincideau cu ceea ce considera PSD a fi corect, mi se pare o nedreptate clara. PNL dezaproba fara putinta de tagada decizia Guvernului Ponta si a majoritatii PSD-UNPR-PC, cea care a initiat aceasta schimbare fara temei. Este trist si primejdios faptul ca PSD intelege ca prefectul, <<garantul respectarii legii si ordinii publice la nivel local>>, trebuie sa fie garantul actiunilor abuzive ale unui partid politic”, declara Boboc, intr-un comunicat de presa.

Amintim ca surse din alianta PSD-UNPR-PC-PLR  au confirmat ieri ca prefectul Vilcu va fi inlocuit in zilele urmatoare cu Lucian Nicu Olteanu.