Grosu: Un „ménage a trois” cu Boboc si Nazare nu va merge, daca la ei nu merge nici „ménage a deux”

P1070412

Co-presedintii PNL Braila Catalin Boboc si Alexandru Nazare inspira diferitilor politicieni locali diverse metafore cu incarcatura matrimoniala – toate, insa, referindu-se la legaturi disfunctionale.

Primul dintre cei care au fost inspirati de alegerea unei astfel de metafore pentru a descrie relatia politica dintre Boboc si Nazare a fost vicepresedintele filialei locale a Partidului Liberal Reformator, Georgiu Coman, care spunea: “Nu dau nicio sansa noului PNL la Braila. Nu cred ca o sa ajunga sa se inteleaga, pentru ca aceasta fuziune este o chestiune contra naturii. Stiti cum este? Este ca intr-o familie, cand barbatul este impotent, dar femeia il iubeste. Se face ca-l iubeste. E aceeasi chestiune”.

Mai apoi, presedintele PP-DD Braila, Gabriel Monu Musceleanu, a comentat despre relatia celor doi liberali: “Nazare si Boboc sunt baieti tineri, baieti cu potential, dupa parerea mea. Cu potential si atat… E ca si cum as avea o nevasta frumoasa si nu ma intalnesc cu ea in pat”.

Urmatorul pe lista celor inspirati de cei doi liberali a fost presedintele PMP Braila, Viorel Botea, care a vorbit despre ipoteza unei posibile aliante a partidului sau cu PNL-ul condus de Boboc si Nazare in termenii:”Dragostea cu sila nu se poate”.

Si nu in ultimul rand, vicepresedintele PMP Braila, Viorel Grosu, s-a exprimat in acelasi stil metaforic, cand a comentat astazi varianta unei posibile colaborari a organizatiei sale cu PNL Braila. Mai exact, Grosu a explicat ca PMP-ul nu este deloc interesat de un “ménage a trois” cu Boboc si Nazare, in conditiile in care cei doi nu se descurca deloc bine cu “ménage”-ul in doi: “E un <<ménage a trois>> care nu va merge, in conditiile in care nu merge nici acel <<ménage a deux>> de la ei, de la PNL. In momentul de fata, un <<ménage a troix>> nu merge, din punctul nostru de vedere. Pana cand cei doi lideri ai PNL Braila nu vor incepe sa discute intre ei altfel decat prin mesaje si prin comunicate date in presa, sunt slabe sperante sa ne gandim la o colaborare. Noi nici nu stim cu cine sa comunicam de la PNL, in primul rand. Nu stim cine este persoana dispusa sa comunice, de la PNL Braila”.