Musceleanu: Pe Pavaloiu nu-l cunoaste decat chioscul lui, soacra-sa si cu maica-sa

P1070307

Presedintele PP-DD Braila, Gabriel Monu Musceleanu, a pus tunurile pe fostii sai colegi de partid care au migrat la UNPR, in baza “Ordonantei traseistilor” si acum sunt pe punctul de a obtine functii importante in administratia locala. Musceleanu a declarat, intr-o conferinta de presa, ca promovarea lui Emilian Dumitriu in functia de vicepresedinte CJ si a lui Cosmin Pavaloiu in cea de viceprimar al municipiului sunt o bataie de joc la adresa brailenilor, avand in vedere cine sunt cei doi consilieri.

In ceea ce-l priveste pe Emilian Dumitriu, liderul PP-DD local spune ca acesta nu are nici 5 ani vechime pe cartea de munca: “Mai frate, tu trebuie sa fii orice? Ai candidat la prefect,  foarte bine, nu ti-a iesit; candidezi la vice CJ – maine-poimaine vrea sa fie presedintele Romaniei! Nu e rau, dar vad atata hotarare in a ocupa o functie, incat pe cuvantul meu, ma scarbeste! Si numai functii inalte! Pai el in cartea de munca nu are mai mult de cinci ani vechime! Daca vrei sa fii director undeva, spune <<experienta minim 5 ani>>, vrei sa fii inginer sef, <<minim experienta 5 ani>>; tu vrei sa fii prefect, cu doi ani pe cartea de munca?! Vrei sa fii vicepresedinte CJ, cu jumatate de an experienta la ADR?! Haideti, mai fratilor, sa fim seriosi! E o bataie de joc la adresa brailenilor!”.

Nici despre consilierul municipal Cosmin Pavaloiu (foto) nu are o parere mai buna Musceleanu: “Si la Primarie, Pavaloiu sa fie viceprimar?! Eu chiar n-am nimic cu el, pe cuvantul meu,  l-as invita la o emisiune in direct, fata in fata, consilierul Pavaloiu, cu presedintele PP-DD Musceleanu. El profeseaza ca translator si traduce PP-DD-ul, va spun eu! Pe Pavaloiu nu-l cunoaste decat chioscul lui, soacra-sa si cu maica-sa. Maica-sa nu stiu daca il mai cunoaste, fiindca in momentul in care Roxana Stefanescu, mama lui Cosmin, a fost data afara din partid, el a spus:<<Nu e mama mea, nu m-a crescut!>>”.