Prefectul Olteanu: Am fost surprins cand mi s-a propus functia

P1090673

Noul prefect al judetului Braila, Lucian Nicu Olteanu, a intrat astazi “in paine” si a inceput prin a-si cunoaste subordonatii. Mai concret, Olteanu a intrat din birou in birou, unde a facut cunostinta cu oamenii cu care va colabora, de acum inainte.

Intrebat de ziaristi daca a fost surprins atunci cand i s-a propus functia de reprezentant al Guvernului in teritoriu, acesta a admis: “Da, am fost un pic surprins. Am fost cautat, mi s-a propus, am acceptat intr-un final… Am avut nevoie de un timp de gandire, nu a fost o decizie luata ad-hoc, ca sa spun asa. Vreau sa lucrez cu responsabilitate, este o functie complexa, asta am vazut-o din prima zi,  este foarte mult de lucru, incerc  sa ma familiarizez cu tot ce inseamna probleme, sa le luam in ordinea prioritatilor”.

Olteanu a mai spus ca nu s-a intalnit cu fostul prefect Vasilica Vilcu si nu a existat un moment oficial de predare-primire a biroului si documentelor aferente.

Cat despre programul extrem de incarcat, despre care fostul subprefect Catalin Ionut Grosu se plangea, atunci cand a renuntat la functie, noul prefect a declarat ca este constient ca ii va fi afectata si viata de familie, insa s-a aratat convins ca va reusi sa gaseasca un echilibru intre noile sale responsabilitati si postura de sot si tata: “E un inceput pentru toate, o sa incerc sa ma organizez si professional, si familial, astfel incat sa reusesc sa le imbin cat se poate de bine”.