Primarul Dorobantu: In scolile din Victoria se face sport ca pe timpul lui Ceausescu!

P1090473 victoria dorobantu stavarel

Primarul comunei Victoria, liberalul Stavarel Dorobantu (foto), i-a cerut noului presedinte al Consiliului Judetean Braila, Viorel Mortu (PSD), sa nu mai imparta banii catre localitati pe criterii politice, asa cum s-a procedat pana acum, cand numai edilii social-democrati primeau fonduri pentru diverse investitii: “Eu am doi ani de Primarie, dar ceea ce am vazut din urma, primarii care nu au fost din PSD au primit putin – dar putin, foarte putin! Am depus un proiect la Consiliul Judetean, mi s-a promis ca mi se face sala de sport; am cei mai multi copii si la mine in comuna se face sport ca pe timpul lui Ceausescu, se dau bancile la o parte si se face sport in clasa. E incorect! Si se fac sali de sport intr-un satuc care are 15 copii – care e smecheria?

S-a reabilitat scoala de la Batogu. Pe copiii de la Batogu ii cara primarul la scoala la Ciresu. De ce s-au aruncat atatia bani acolo, daca pana la urma copiii merg la scoala la Ciresu? Eu nu am sali de clasa pentru toti elevii. Am depus proiectul – iar nimic! Si de aia spun ca totul a fost politic.

Se baga bani in deszapezire foarte multi, dar se baga degeaba. Da-mi, Doamne iarta-ma, niste plase, acolo, ca sa nu se mai puna pe sosea zapada! Banii aia ii pui la plase! Si pentru fiecare primarie sa se dea cate o wola din aia, sa ne facem noi treaba!”.

Viorel Mortu i-a raspuns primarului ca astfel de practici partinitoare in privinta alocarii de fonduri de la CJ vor deveni o amintire: “Am luat act de mahnirea dvs si va garantez ca nu veti mai putea spune de acum incolo aceste lucruri ca realitate, ci ca amintire, pe secventa aceea cu politica”.