Rotaru: Nu e cert ca prefectul Brailei va fi schimbat, e cert ca noi am propus asta

P1070532

Senatorul PSD de Braila Ion Rotaru a declarat astazi ca nu are dubii asupra faptului ca viitorul prefect al judetului si viitorul subprefect vor face fata exigentelor functiilor amintite, chiar daca nu au experienta intr-un post de conducere in administratia publica locala. Rotaru spune ca cei doi vor invata din mers, asa cum a facut fiecare prefect pe care l-a avut Braila pana acum, fiindca nu a facut nimeni  o scoala de prefecti sau subprefecti: “Eu cred ca se vor putea descurca, pentru ca au o anumita experienta in activitatea pe care au desfasurat-o pana acum; pe de alta parte, nu avem o scoala de prefecti si de subprefecti si asa cum s-a descurcat de-a lungul timpului fiecare nou prefect sau subprefect, o vor face si cei care vor fi propusi in noua formula. Vom vedea si daca vor fi probleme, le vom gestiona la momentul respectiv”.

Intrebat daca schimbarea prefectului de Braila, Vasilica Vilcu, este o certitudine, Rotaru a spus: “Decizia apartine Guvernului, noi putem face decat propuneri – si le-am facut”.

Amintim ca potrivit surselor politice, viitorul prefect va fi Lucian Nicu Olteanu, iar viitorul subprefect, Cristian Ciocan.