Tudose: Ii vom inlatura pe liberali, fiindca inteleg ca sunt nefericiti alaturi de PSD

112

Presedintele PSD Braila, Mihai Tudose, are de gand sa demareze procesul de eliminare a liberalilor din functiile de conducere pe care acestia le detin la nivel judetean, obtinute in anii trecuti in numele USL-ului. Tudose  a explicat astazi ca daca liberalii tot spun ca USL nu mai exista si ca ei sunt in opozitie fata de PSD, atunci firesc ar fi sa renunte la posturile de conducere. Cum PNL-ul nu are de gand sa-si retraga oamenii de bunavoie de la guvernarea locala, liderul PSD are de gand sa-i ajute sa intre in opozitie cu adevarat: “Am fost dati in judecata chiar in perioada de campanie, din cauza unor afise si sloganuri de-ale noastre, <<Continuam USL>>; fostii parteneri din USL, liberalii, ne-au dat in judecata, au zis ca USL nu mai traieste. Inteleg ca trebuie sa facem de asa natura, incat sa nu mai traiasca…”.

Informat ca primarul municipiului si-a reiterat dorinta de a-l pastra in functie pe viceprimarul liberal Alexandru Danaila, Tudose a comentat: “Da, este opinia domniei sale. Eu nu cred la fel, dar nu este vorba de opinia mea personala, este o decizie politica pe care o vom lua la partid astazi, banuiesc. Eu nu vorbesc de Danaila ca si om, eu vorbesc ca principiu. In fiecare zi PNL ne injura ca suntem rai, prosti, hoti, etc, da? Tot ei clameaza ca USL-ul nu mai traieste, ca s-a desfiintat, ca au divortat, ca nu ne mai suporta, dar vad ca nu pleaca. Nu e normal, o decizie logica, de bun simt era ca in momentul in care ne injura, sa-si dea demisia, da? Partidul sa-si retraga oamenii pe care i-a propus, sau cei in cauza sa-si dea demisia”.

Intrebat  cand are de gand sa opereze schimbarile acestea, liderul PSD a spus: “Cat de repede se poate, fiindca inteleg ca ei sunt nefericiti in colaborarea cu PSD-ul, din cate am citit, din declaratiile facute presei”.