Video : Un sofer grabit a intrat cu masina intr-un tramvai

02 03a

Un sofer imprudent din municipiul Braila a intrat cu masina intr-un tramvai. S-a intamplat aseara, cand barbatul, care se afla in masina cu copilul sau de 3 ani, a intrat intr-o intersectie pe rosu si s-a izbit de un tramvai.

Soferul grabit a vazut din departare ca semaforul era galben si a accelerat, intrand in intersectie pe culoarea rosie. El n-a mai putut frana la timp si a intrat in tramvaiul care circula regulamentar, care a tarat autoturismul cativa metri, pana ce vatmanul a reusit sa opreasca. Martorii au sunat la 112, iar la fata locului s-au deplasat echipaje de ambulanta, politie si descarcerare. Soferul a iesit insa singur din masina si a reusit sa-si scoata si fiul. Din fericire, baietelul a scapat din accident fara nicio zgarietura, doar cu sperietura, in timp ce tatal sau a suferit o contuzie craniana. Barbatul a primit ingrijiri medicale la fata locului, insa nu a fost nevoie sa fie transportat la spital.

Politistii, ajutati de echipa de descarcerare, au reusit abia dupa cateva zeci de minute sa scoata masina de sub tramvai si a fost nevoie sa fie adus un alt tramvai, pentru a-l tracta pe cel lovit la depou. Dat fiind ca soferul a suferit doar rani usoare si a refuzat sa fie transportat la spital, evenimentul a fost inregistrat ca o simpla tamponare.

Camerele de supraveghere din zona au inregistrat accidentul.