Agenda teatrala de week-end

CASA4

Teatrul “Maria Filotti”, in parteneriat cu Primaria Braila si Liceul de Arta “Hariclea Darclee” propun pentru SAMBATA, 14 februarie,  un alt gen de sarbatoare a Sfantului Valentin, ca un preambul la traditionalul Dragobete. Astfel, incepand cu ora 16.30, in holul Casei Tineretului are loc o animatie artistica realizata de Liceul de Arta “Hariclea Darclee”. De la ora 18.00, in sala Casei Tineretului se va desfasura spectacolul “Poveste in doi”.

In prima parte a programului, actorii Catalina Nedelea, Wanessa Radu, Zane Jarcu si Dan Moldoveanu vor recita din lirica de dragoste romaneasca contemporana, in comentariul muzical al chitaristului brailean Cosmin Cernat. Vor fi intercalate secvente din mari povesti de dragoste ale cinematografiei.

In partea a doua a spectacolului, este programat un recital al solistei Irina Popa, acompaniata de compozitorul si pianistul brailean Cornel Cristei.

DUMINICA, 15 februarie,  la Teatrul Maria Filotti, Sala Studio, ora 18.00 – “CASA” de Evgheni Griskovet si Anna Matison, regia Sanziana Stoican.