Braileanca mutilata de caini, pe strada, si-a primit propriul miracol, de Paste

Untitled

Femeii mutilate de cainii unui vecin, la finele anului trecut, aflata in pericol de a orbi complet, i-a fost daruit propriul miracol, de Paste. Cu ajutorul unor OAMENI impresionati de povestea ei, s-au strans banii necesari pentru a fi operata la ambii ochi, pentru a nu ajunge sa traiasca in intuneric. De asemenea, astazi, cativa colegi din presa i-am dus alimente pentru masa de Paste si nu numai. In plus, de acum inainte, Marioara Postolache va fi reprezentata de un avocat, care ii va apara la modul profesionist drepturile, pentru a fi despagubita de proprietarul cainilor, avand in vedere starea in care se afla.

Femeia, in varsta de 63 de ani, a fost atacata de animalele lasate libere in strada de proprietarul lor, iar acum are fata desfigurata, o mana nu o poate folosi deloc, iar un picior incepe sa nu-l mai simta. Daca isi ia medicamentele necesare, din pensia  de 400 de lei nu-i mai ramane nici macar cat de o paine pe zi, si sunt zile in care nu mananca, fiindca nu are ce. Intre timp, proprietarul animalelor este bine mersi, iar cazul este inca in cercetare, la politie.

 Astazi, femeia a plans din  nou, asa cum facea pana acum in fiecare zi, de teama ca va orbi complet si singura fiind, nu va avea cine s-o ajute – numai ca de data aceasta, au fost lacrimi de bucurie. Dupa-amiaza, cand am mers la ea cu ajutoare, femeia  ne-a  spus ca nu ne poate vedea fetele, ci ne desluseste doar ca pe niste siluete in ceata. Niste siluete care i-au adus, insa, vestea ca de Paste, va primi o lumina pretioasa. Lumina ochilor. Saptamana viitoare, o vom duce la spital, unde cu banii stransi de la cei care au donat diverse sume, ii vom plati operatiile pentru ambii ochi. De asemenea,  vom avea grija sa primeasca un control medical complet, sa fie stabilite exact toate problemele medicale cu care a ramas in urma atacului cainilor, pentru a se hotari ce tratament trebuie sa primeasca atat pentru mana pe care nu o mai poate misca, dar si pentru piciorul ranit.

Dupa luni de zile in care s-a simtit pierduta si in care nimanui nu i-a pasat de ea, acum, in sfarsit, simte ca inca mai exista Oameni. Oameni carora le multumim inca o data pentru ajutor.