Femeia mutilata de caini la finele anului trecut cere ajutor, ca sa nu ajunga complet oarba

Untitled

Situatie dramatica pentru o braileanca de 63 de ani mutilata de cainii unui vecin, la finele anului trecut. Din cauza ranilor suferite la cap, in urma muscaturilor cainilor, femeia  este acum la un pas de a-si pierde vederea. Ea ar putea fi salvata de o operatie pentru care are nevoie de numai 1.500 de lei, insa din pensia mizera pe care o primeste, femeia nu poate strange acesti bani. Ea spera ca poate, impresionati de necazul ei, macar in Saptamana Mare, se vor gasi oameni de bine care sa o ajute.

Viata Marioarei Postolache a fost data complet peste cap in urma cu cateva luni, cand cainii unui vecin, lasati liberi in strada, au atacat-o. Cei doi dobermani au muscat-o pe femeie de cap, de picior si de mana – pe care o are si acum rupta si dislocata din clavicula. La momentul respectiv, ea a avut nevoie de circa 60 de zile de ingrijiri medicale. In plus, de parca acest cosmar nu era suficient, imediat dupa atac, femeia a observat cu groaza cum isi pierde treptat vederea  la ambii ochi. Marioara Postolache este singura pe lume, sotul si baiatul i-au murit cu multi ani in urma, iar ea traieste intr-o casa de chirpici. Femeia este ingrozita sa nu orbeasca, pentru ca, pentru ea, singura si fara ajutor, acest lucru ar insemna sfarsitul. Marioara Postolache spune ca ar salva-o o operatie de schimbare de cristalin, insa doar pentru un ochi, costul procedurii este de 1.500 de lei. Dintr-o pensie de 400 de lei, ii este imposibil sa acopere aceste cheltuieli. Speranta ei este ca cineva o va ajuta sa nu ramana fara lumina ochilor.

Cei care o pot ajuta cu o suma de bani, pentru a-i reda vederea macar la un ochi, o pot contacta pe Marioara Postolache la numarul de telefon 0753/781923.