Mircea Badea: Mi-as dori ca domnul Catalin Boboc sa fie arestat in seara asta. Sa ne intalnim peste 191 de zile, sa vedem cum comenteaza

b9

Co-presedintele PNL Braila, Catalin Boboc (PNL), care este si presedinte al Comisiei juridice a Senatului, a fost indemnat  de realizatorul TV Mircea Badea sa se gandeasca in ce fel s-ar simti, daca i s-ar intampla lui personal o situatie similara celei in care s-a aflat Mariana Rarinca, o femeie ce a stat in arest circa 200 de zile, dupa care o instanta a decis ca este nevinovata. Mircea Badea a facut aceste comentarii in cadrul unei emisiuni TV, in contextul in care Boboc (foto) era destul de retinut in a comenta cazul Rarinca.

„Eu nu il cunosc pe domnul Boboc, presedintele Comisiei Juridice, nu l-am vazut pana acum, nu il cunosc. Banuiesc ca dansul este un cetatean onest, care nu a incalcat legea in Romania. Dar eu mi-as dori ca domnul Boboc sa fie arestat, in seara asta, pentru trafic de droguri, sa zicem. Si sa ne intalnim cu domnul Boboc peste 191 de zile, ca sa vedem cum comenteaza. Vedem atunci cum i se par lucrurile. (…) Instanta s-a pronuntat, doamna Rarinca este nevinovata. Definitiv. E nevinovata. Ca atare, plangerea facuta de presedinta ICCJ a fost gresita. Asta ne spune instanta. Nu este parerea mea, a lui Tariceanu, sau a lui Garcea. Este o decizie judecatoreasca. Atat am de comentat in legatura cu domnul Boboc. Pe scurt, la puscarie!”, a declarat Mircea Badea, indignat de tonul moderat al lui Boboc si de retinerea acestuia in a condamna categoric astfel de abuzuri.

Puteti vedea comentariul lui Mircea Badea aici: