5000 de braileni consultati gratuit in corturile UNPR, in cadrul campaniei „Noua ne pasa”

IMG_1931

UNPR Braila a pus punct campaniei „Noua ne pasa”, care s-a desfasurat pe parcursul ultimelor saptamani in municipiul Braila. Mai exact, este vorba despre campania in cadrul careia in municipiu au fost instalate 3 corturi in care cei afectati de canicula au putut primi un pahar de apa, iar persoanele care se simteau rau din cauza caldurii au beneficiat de consultatii medicale gratuite.

“Ne bucuram ca am reusit sa venim in intampinarea brailenilor intr-o perioada in care canicula a reprezentat o adevarata problema pentru fiecare dintre noi.  Demersul UNPR, sustinut de presedintele organizatiei judetene, deputatul Marioara Nistor, a fost adresat tuturor brailenilor care, pe timp de canicula, au avut nevoie de asistenta medicala si de un loc pentru a se recupera din cauza caldurii. Rezultatele obtinute in urma campaniei sunt unele incurajatoare si ne fac mandri de initiativa noastra. In aproape o luna de campanie, au fost consultati gratuit aproape 5.000 de braileni. Cele trei corturi pe care le-am amplasat de-a lungul acestei perioade in diferite zone din municipiul Braila le-au oferit brailenilor testari gratuite pentru greutate, tensiune si glicemie, dar si un pahar de apa rece pentru a face fata mai usor caniculei.

Multumim pe aceasta cale asistentilor medicali care s-au oferit in mod voluntar sa participe la aceasta actiune pe care UNPR Braila a derulat-o”, se arata intr-un comunicat dat publicitatii.