Nistor, despre Musceleanu: Are de dus un razboi personal, al carui scop inca nu il inteleg

10954466_1582583428693703_3368729095735754756_o

Presedintele UNPR Braila, deputatul Marioara Nistor, il acuza pe liderul local PPDD Gabriel Monu Musceleanu ca dezinformeaza in mod voit opinia publica in legatura cu fuziunea UNPR-PPDD ce urmeaza sa aiba loc la nivel judetean si ca actioneaza in sensul dezbinarii membrilor celor doua partide, din considerente ce tin de interesele sale politice personale. Nistor este de parere ca Musceleanu are de dus un razboi personal cu UNPR Braila, manat fiind de dorinta de “a fi in conducere cu orice pret” si ii antreneaza in aceste actiuni distructive si pe alti colegi de-ai sai: “Observ ca de dragul de a-si face publicitate si de a fi prezent in paginile publicatiilor locale, domnul Musceleanu dezinformeaza in mod voit si mai mult, arunca tot felul de acuzatii nejustificate la actuala fuziune dintre UNPR si PPDD si la adresa conducerii UNPR Braila.

Domnul Musceleanu se afla intr-o grava eroare, atunci cand se face ca nu intelege faptul ca UNPR si PPDD au inceput deja sa functioneze ca un partid. La centru avem decizii comune pe care le luam, protocolul a fost semnat si adoptat de catre marea majoritate a reprezentantilor celor doua parti. Daca dumnealui are o problema cu aceasta fuziune, nu trebuie sa aiba de suferit ceilalti membri ai PPDD, doar pentru ca cel care ii conduce are de dus un razboi personal, al carui scop inca nu il inteleg.

Domnul Musceleanu se pune singur intr-o situatie hilara: pe de o parte vrea sa fie co-presedinte al UNPR Braila, dar, in acelasi timp, nu recunoaste fuziunea cu UNPR, pana in momentul in care PPDD este radiat. In aceste conditii, cum ar putea cineva care nu recunoaste o fuziune sa fie co-presedinte? Este o chestiune care arata ridicolul situatiei in care se pune singur domnul Musceleanu.

Regret ca pentru a fi vizibil si pentru a-si creste notorietatea, domnul Musceleanu creaza un conflict artificial si da fuga in presa cu tot felul de lucruri neadevarate. UNPR Braila are deschiderea pentru discutii cu noii nostri colegi din PPDD, lucru pe care l-am spus din momentul in care s-a decis fuziunea. Atitudinea domnului Musceleanu este aceeasi pe care a avut-o din momentul in care s-a adus in discutie fuziunea dintre UNPR si PPDD. Este un fapt cunoscut pentru toti brailenii ca acesta nu isi doreste ca aceasta fuziune sa aiba loc, deoarece ar insemna ca domnia sa nu mai este presedintele unui partid. Din ceea ce vedem, ar face orice, numai pentru a crea scandal si pentru a pata imaginea partidului rezultat.

Noi, cand vorbim despre UNPR, vorbim despre viitor. Am inteles ca trebuie sa lasam orgoliile si frustrarile personale deoparte si trebuie sa dam totul pentru interesul brailenilor. Imi pare rau ca nu toti inteleg sa renunte si lase la o parte interesele politice personale.

UNPR Braila ramane deschis dialogului, insa speram sa avem si cu cine sa dialogam. Atata timp cat interlocutorii nostri sunt de neclintit in ceea ce priveste anumite chestiuni organizatorice, este clar ca nu putem ajunge nicaieri. Insa un lucru vreau sa se inteleaga: fuziunea dintre UNPR si PPDD a fost decisa de un numar covarsitor de membri. Musceleanu si cele 2-3 persoane din jurul sau care acum par a se fi razgandit cu privire la fuziune, reprezinta acel procent de 1% care nu isi doresc fuziunea si care sunt dispusi sa puna cate obstacole pot in calea realizarii acestui demers. Pentru domnul Musceleanu, din discutia avuta, am observat ca un lucru este important: acela de a fi in conducere cu orice pret. Nu il intereseaza neaparat binele partidului, ci binele sau personal. Adica daca dumnealui nu este in conducere, nu se va putea realiza fuziunea. Aceasta gandire este una care nu aduce beneficii niciunei parti”.