Politia braileana a fost dotata cu 19 autospeciale noi

foto cu politisti (1)

Inspectoratul de Politie Judetean Braila a primit 19 autoturisme Dacia Logan noi, care vor fi folosite incepand de astazi in misiunile desfasurate pentru siguranta cetatenilor. Cele 19 masini au fost repartizate IPJ Braila in cadrul unui program de innoire a parcului auto al Politiei, derulat la nivel national.

“Etapa a III-a de aplicare a programului de innoire a parcului auto, program initiat de Ministerul Afacerilor Interne si aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a adus in dotarea Inspectoratului de Politie Judetean Braila 19 autospeciale, care intra de astazi in serviciu.

Structurile care beneficiaza de noile masini sunt cele de la serviciile operative. Din luna noiembrie 2014, de cand a fost demarat acest proiect si pana in prezent, IPJ Braila a fost inzestrat cu 39 de autospeciale marca Dacia Duster si Dacia Logan. Prin dotarea cu aceste noi autospeciale, interventia politistilor braileni va fi mai prompta si acestia isi vor desfasura activitatea in conditii ce vor conduce la cresterea capacitatii de actiune si la cresterea gradului de siguranta a cetateanului”, se arata intr-un comunicat dat publicitatii.