Viorel Mortu, care Sarbu: Daca ati iesi din zona demagogiei, mi-ati fi aproape drag!

P1110203

Consilierul judetean Marian Sarbu (PNL) i-a cerut presedintelui CJ Braila, Viorel Mortu (PSD), sa acorde atentie, respectiv finantare din banul public, nu doar handbalului, ci si altor sporturi care se practica la nivel local. Sarbu admite ca echipa HC Dunarea a avut rezultate deosebite de-a lungul anilor, insa este de parere ca trebuie incurajate si alte sporturi, pentru a se ajunge la performanta: “Daca adunam solicitarile de finantare ale celorlalte sporturi, nu ajungem la jumatatea handbalului. Eu sunt de acord ca trebuie sa stimulam performanta, dar asta nu inseamna ca nu mai dam nimic celorlalti! Avem fotbal, dirt-track, voleiul, care din pacate a murit la Braila, ca nu a vrut nimeni sa-l ajute…”.

“Pe de alta parte, nici sa asteptam totul de la Consiliul Judetean, ca structura care hraneste totul in plan local, fara sa se miste nimic pe linia de afacere, pe linia de patronat, cum se intampla si in ale judete. Nu totul pe CJ!”, a replicat Viorel Mortu (foto).

“Cand vom avea si judetul asta dezvoltat, cand vom avea patronat sanatos la Braila, atunci vom vedea si oameni de afaceri care investesc in sport. Atata timp cat nu exista o strategie prin care si CJ, si Primaria municipiului sa aduca investitori la Braila, nu vom creste. Acum avem si un ministru al Ecomomiei brailean; poate se intoarce si el cu fata catre Braila…”, a spus consilierul liberal, cu referire la ministrul Mihai Tudose (PSD).

“Daca ati iesi din zona demagogiei, mi-ati fi aproape drag! Dvs vedeti politizand lucrurile, iar eu vad ca eficienta administrativa”, a concluzionat Viorel Mortu