Viorel Mortu, catre Marian Sarbu: Motaie in fiinta dvs un bolsevism subversiv!

P1080290

Presedintele CJ Braila, Viorel Mortu (PSD), il banuieste pe  consilierul judetean Marian Sarbu (PNL) de “bolsevism subversiv”. Mortu a facut acest comentariu la adresa liberalului in cea mai recenta sedinta a CJ Braila, cand Sarbu a cerut din nou explicatii pentru faptul ca la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, conducerea nu a incheiat inca un contract colectiv de munca cu angajatii, iar aceasta situatie treneaza de ani de zile. Seful judetului a raspuns ca i s-au mai dat de cateva ori explicatii pe aceasta tema lui Sarbu (foto), lasand sa se inteleaga ca liberalul exagereaza, punand in discutie la nesfarsit aceeasi problema: “V-a explicat o data, de doua ori, de trei ori…”.

“Eu nu astept explicatii, astept sa se incheie acel contract colectiv de munca! Eu trag de fapt un semnal de alarma si v-am rugat si pe dvs sa interveniti!”, a replicat Marian Sarbu.

“Am intervenit, am spus ca am intervenit!”

“Ati intervenit, iar doamna director face tot ce stie. Deci nu va asculta…”

“Nu, nu, nu! Bag seama ca motaie in fiinta dvs un bolsevism subversiv!”, a spus presedintele CJ, replica ce a avut ca efect un “Oooo….” prelung, din partea alesilor.

“Sunt bolsevic, domnule, aveti perfecta dreptate!”, a spus Sarbu.

“Luati-o ca un fel de ping-pong verbal…”, a incheiat discutia Viorel Mortu.