Simona Draghincescu isi indreapta tirul catre Boboc: A recunoscut – USL traieste, la Braila!

Image21

Indiferent cine se da mare si tare in PNL Braila, la ora actuala, in lipsa lui Nazare – care apare (rareori) ca o boare si apoi, pana sa-i dai de urma, dispare in ceata, pe drumul catre Bucuresti -, cea mai tare pare consilierul municipal Simona Draghincescu. Asta pentru ca in acceptiunea noastra, “tare” este o persoana careia nu-si permite nimeni sa-i dea indicatii ce si cum sa faca.  Iar in ceea ce o priveste pe Draghincescu, singurul care mai are un cuvant de spus in fata sa si de la care mai este dispusa sa asculte o opinie este dragutul de Alexandru. Nu, nu Danaila. Nazare, dar pe acela in cot il doare, in ultima vreme, de Braila, fiindca omul are griji mai mari: sa-si gaseasca in Bucuresti un sol primitor, unde sa-si rasadeasca gingasa floricica, fiindca in campia Baraganului nu e de el, terenul devine din ce in ce mai arid si daca nu-si face rost de-o sera cu vedere spre Palatul Parlamentului cat de curand, risca sa ramana cu pistilul in vant si frunzele la pamant, la alegerile din 2016.

Ca atare, co-presedintele Catalin Boboc a ramas sa se descurce singur cu Simona, la Braila – si nu se prea descurca, dovada ca si la cea mai recenta sedinta a Consiliului Local Municipal, aceasta l-a atacat pe colegul sau, viceprimarul Danaila si a combatut proiectele sustinute de liberali.

Si fiindca atacurile sale repetate, mai mult sau mai putin voalate, la adresa unor colegi de partid, au ramas nesanctionate (din lipsa de barbati politici capabili sa o sanctioneze), Draghincescu impunge tot mai sus si a ajuns acum chiar la nivelul co-presedintelui Boboc. Intr-un comentariu facut pe o retea de socializare, liberala i-o trage la gioale sefului sau politic ( sef teoretic, nu si practic), spunand ca acesta recunoaste ca la Braila, USL traieste.

Mai exact, este vorba despre o declaratie a sefului PNL, Catalin Boboc, care spune ca primarul Aurel Simionescu se fereste sa semneze acte, cand e vorba de chestiuni mai delicate, si-l pune pe viceprimarul liberal Alexandru Danaila sa faca asta: “E mandatarul lui Simionescu. Primarul nu semneaza nimic, semneaza Danaila, ca na… asta e!”.

In opinia  Simonei Draghincescu, declaratia lui Boboc reprezinta o recunoastere clara a faptului ca PSD si PNL colaboreaza si ca USL traieste, la Braila: <<Bravos ! Ete ca au spus si ei, in sfarsit, un adevar si recunosc: la Braila USL traieste ! Si procura, mandatul .. asa pe intelesul TUTUROR daca tot e „mandatarul” lui Simionescu la ce notariat l-au semnat ? La BNP Varga & Asociatii, nu? Te pomenesti ca ii pune „pistolul” la tampla Simionescu si semneaza, nu? Si toate mizeriile de la patrimoniu.. CET ul, conducta, Caporal Musat, FIN CO GE RO, terenurile alea date ilegal, sumele prescrise de TVA pe care le solicita dupa 7-8 ani cetatenilor, strazile si gropiule neastupate.. etc, de care acesta raspunde, tot Simionescu l-a pus sa semneze ? Si plangerea penala impotriva mea, o mizerie fara margini, tot Simionescu l-a pus …? Ca Simionescu zice ca nu … sau asta face parte din categoria: „Simona daca nu-si vede de treaba ei, iar o sa aibe probleme ? ” … mmh… Da’ la Cina cand v-ati intalnit cu Vizitiu & Co, de la militie, inainte de a depune plangerea penala impotriva mea, tot Simionescu v-a trimis sau el a platit nota de plata? Mai vorbim pe tema asta !>>.

Boboc, Simona Draghincescu ti-a aruncat public manusa! Ii intorci si celalalt obraz, bagi capul in nisip (ca pana acum), sau raspunzi provocarii?

Poate cu ocazia asta vedem si noi daca PNL Braila are sef, sau sefa… Fiindca la Simona stim ca-i tare; ramane sa vedem daca si la Boboc se intareste. Autoritatea.