Nechita: Postul de presedinte CJ Braila este vacant de o luna, Stancu a pierdut procesul, iar PSD n-a anuntat acest lucru!

P1110206

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) a anuntat astazi plenul CJ Braila ca postul de presedinte al institutiei este vacant de o luna de zile, ca urmare a unei sentinte definitive date de instanta de judecata, la contestatia facuta de fostul presedinte Gheorghe Bunea Stancu, fata de ordinul de suspendare a sa din functie. Nechita i-a reprosat presedintelui interimar al Consiliului Judetean, Viorel Mortu (PSD), ca nu a anuntat plenul CJ ca procesul s-a incheiat cu o sentinta defintiva si ca postul a devenit oficial vacant, pentru a se organiza alegeri, potrivit legii: “Dragi colegi, dvs aveti stiinta despre dosarul de la Curtea de Apel, pe care domnul Gheorghe Bunea Stancu l-a avut pe data de 23 octombrie si pe care l-a pierdut in instanta? Deci pe 23.10.2015, in acest dosar, solutia data de instanta este <<respinge recursul ca nefondat, definitiv>>. Stiti ca de o luna de zile, noi puteam sa avem un presedinte care intr-adevar sa administreze aceasta institutie? Nu!

Dvs, domnule Mortu, m-ati uimit aseara prin ceea ce mi-ati spus, cand v-am comunicat acest lucru: <<Ce ma intereseaza pe mine, domnule?>> . Cum sa nu va intereseze?! Daca pe dvs nu va intereseaza si stati cocotat in aceasta functie, pe noi ne intereseaza un presedinte care stie sa conduca. In momentul de fata, dvs nu conduceti cum trebuie. Eu, personal, va cer demisia dvs si  sa faceti alegeri, pentru aveti posibilitatea, indiferent in ce fel. Aici nu se mai pune problema de majoritati, se pune problema sa aducem un om competent. Iar daca dvs ati fi avut coloana vertebrala, ati fi putut de o luna de zile sa organizati aceste alegeri. Nimeni si nimic nu va opreste sa le faceti, atat timp cat acest post este vacant!”.