Boboc: In loc sa faca declaratii populiste, Dragomir ar trebui sa le ceara colegilor de la APM sa impiedice defrisarea padurii Stejarul

P1080642

Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, isi indeamna concetatenii sa fie prezenti in numar cat mai mare la dezbaterea publica programata pentru maine, pe tema proiectului de defrisare a 13 ha din padurea Stejarul, pentru construirea unui complex social-sportiv. Intr-un comunicat de presa, Boboc precizeaza ca liberalii vor fi reprezentati la aceasta intalnire care va avea loc la ora 14, la Cabana Stejarul: “PNL Braila invita membrii de partid si cetatenii Brailei sa participe la dezbaterea privind salvarea Padurii Stejarul. PNL Braila isi afirma sustinerea oricarui demers ce are drept scop  protejarea durabila a Padurii Stejarul, fiind convinsi ca padurile sunt ecosisteme vii ce contribuie la sanatatea planetei”.

In acelasi document, Boboc il ataca pe deputatul PSD Marian Dragomir, caruia ii sugereaza ca in loc sa faca declaratii “populiste” despre aceasta tema de mare interes pentru braileni, mai bine ar cere colegilor sai care conduc Agentia de Mediu sa impiedice defrisarile: “PNL Braila isi exprima dezamagirea in legatura cu populismul unui deputat PSD de Braila, care incearca sa politizeze subiectul defrisarilor ilegale, in loc sa apeleze la colegii sai de partid, care ocupa functii de conducere in Agentia de Mediu, pentru a rezolva problema Padurii Stejarul. PNL Braila isi exprima nedumerirea pentru felul in care deputatul brailean intelege sa foloseasca in mediul virtual, imaginea unor lideri politici occidentali, trucand poze,  pentru a parea ca la miscarea tineretului PSD au fost mai multi sustinatori.

Miercuri, 9 decembrie, ora 14.00, membrii PNL Braila vor fi prezenti la Cabana Stejarul pentru a sustine protejarea Padurii Stejarul”.

Amintim ca in urma dezbaterea  publice de miercuri, autoritatile de mediu vor decide daca dau aviz pentru defrisari, sau nu.