Botea: Candidatura domnului Boboc ne demonstreaza dorinta PNL de a pierde Primaria municipiului

43

“Candidatura actuala a domnului Boboc ne demonstreaza cu certitudine dorinta PNL de a pierde Primaria. Domnul Boboc, cu scuzele de rigoare, nu are nicio sansa la Primarie. In sondajul pe care l-au avut, dumnealui are un procentaj dezastruos” – este ceea ce sustine presedintele Miscarii Populare Braila, Viorel Botea, intr-un dialog pe care l-am avut in aceasta saptamana.

Liderul MP local ne-a mai declarat ca in opinia sa, toti politicienii care si-au dat cu parerea pana acum despre organizarea de alegeri pentru presedintia CJ Braila vorbesc in necunostinta de cauza, sau mint, pur si simplu: “Nu se pot organiza alegeri pentru presedintia CJ, fiindca ar trebui facute pe vechea lege, a uninominalului. Noua lege intra in vigoare abia in primavara lui 2016. Asta este legea, restul e demagogie. Sa nu mai mintim oamenii ca se pot face alegeri!”.

Cat despre cel care detine acum presedintia interimara a CJ Braila, Viorel Botea spune ca “domnul Mortu a demonstrat  cu siguranta ca nu poate sa faca fata functiei de presedinte al Consiliului Judetean. Si nu poate pentru ca acolo trebuie sa ai vana”.

Liderul MP stie ca fosta liberala Simona Draghincescu a discutat cu persoane din conducerea centrala a partidului despre posibila intrare a acesteia in Miscarea Populara: “Am si eu informatii ca doamna Simona Draghincescu ar fi fost la Bucuresti si ar fi avut niste discutii, nu neparat cu domnul presedinte Basescu, dar ar fi avut niste discutii cu anumite persoane vizavi de intrarea ei in Miscarea Populara”.

Botea sustine ca si el, la nivel local, a discutat despre intrarea in Miscarea Populara a unor consilieri, a unor primari si a unor personalitati din Braila, care isi vor face publica noua optiune dupa 1 ianuarie 2016: “Avem contacte cu membri PNG care doresc sa vina la Miscarea Populara si de asemenea, cu membri UNPR, cu cativa primari care in momentul de fata nu mai doresc sub nicio forma sa mai fie in PNL”.

Mai multe, in interviul cu Viorel Botea: