Botea: Dragomir este un candidat de nivelul lui Boboc. Felicit PSD si PNL pentru alegerile facute

12294939_1163651956996743_1520713864_o

Presedintele Miscarii Populare Braila, Viorel Botea, apreciaza ca PSD putea sa gaseasca in randul membrilor sai un candidat la Primaria municipiului mult mai puternic decat deputatul Marian Dragomir. Botea a explicat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca social-democratii au nominalizat un candidat de nivelul celui anuntat de liberali – respectiv senatorul Catalin Boboc – ca sa-si imparta electoratul frateste si sa continue sa conduca, de pe o pozitie de parteneri USL, municipiul si judetul Braila: “Am vazut ca s-a anuntat candidatura domnului Dragomir din partea PSD. Eu pot spune ca ma asteptam totusi ca PSD-ul sa puna un candidat mai puternic – pentru ca are destui candidati puternici acolo. Faptul ca a fost pus domnul Dragomir mi se pare o confirmare a faptului ca USL se pregateste de o domnie lunga la Braila, pentru ca daca PSD dorea sa-l invinga pe domnul Boboc, nu-i punea un candidat pe masura lui, ci punea un candidat care sa poata sa ia o mare parte a electoratului, pentru a-si putea face guvernarea singur, prin consilierii municipali si judeteni. Avand in vedere insa aceste doua nominalizari, mi se pare ca nu se doreste decat o continuare a guvernarii USL la Braila.

Noua ne pare bine ca s-a intamplat asa si suntem multumiti de propunerile de candidati ale celor doua partide. Personal, ii felicit pentru alegerile facute si speram ca printr-un efort deosebit, candidatii nostri in alegerile locale sa faca o figura frumoasa, in asa fel, incat sa castigam alegerile.

Cred ca ne-am lamurit ca de fapt, cand e vorba de cele doua partide, este o pereche, un binom USL, care doreste sa conduca in continuare Braila”.