Canciu, despre Luminita Gheorghe: Nu-mi vine sa cred ce aud la aceasta invatatoare!

P1110919

Invatatoarea din Braila inregistrata in timp ce-si jignea elevii de clasa I si ii ameninta cu bataia va fi cercetata disciplinar. Inspectorul scolar general al judetului, Catalin Canciu, a declarat astazi ca va fi intrunita comisia de disciplina a Colegiului National „Ana Aslan”, unde preda invatatoarea Luminita Gheorghe, iar aceasta va fi audiata: “Nu-mi vine sa cred ce aud la aceasta invatatoare! Am luat legatura cu conducerea scolii, nu mai are nicio sesizare, este un cadru didactic de aproximativ 50 de ani, deci cu experienta, nici doamna directoare nu-si explica iesirile necontrolate ale acesteia. Maine la ora 14,30 se va intruni comisia de disciplina, va analiza inregistrarea, o va audia pe doamna invatatoare, parintii, astfel incat la final sa se propuna o sanctiune.

Doamna invatatoare preda in continuare, pentru ca in dimineata aceasta a aflat conducerea scolii despre aceasta situatie…”.

Amintim ca invatatoarea a fost filmata in timp ce isi numea elevii “animale”, ii ameninta cu bataia si le spunea ca ii este sila de ei si ca nu-i mai suporta. “Mai baiete, daca nu te ia mama dracului!”, “M-am saturat pana peste cap, mi-e sila de ei”, “Singurul lucru care ma determina sa nu ii bat sa-i gaseasca nebuneala este faptul ca imi pierd serviciul. Dar daca eu as sti ca rezolv o problema, sa nu-mi pierd serviciul, stiti cum i-as bate pe-astia? Nu cred ca va imaginati!” – sunt doar cateva dintre comentariile invatatoarei Luminita Gheorghe, se se aud in inregistrarea facuta in sala de clasa.