Deputatul Marioara Nistor: Eu spun NU defrisarii Padurii Stejarul

885674_1582962301989149_2896640911814748110_o

Deputatul UNPR de Braila Marioara Nistor se pronunta impotriva defrisarii padurii Stejarul, in numele unui proiect de asa-zis interes comunitar, ce vizeaza  construirea la marginea orasului a unui complex social-sportiv. Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Marioara Nistor precizeaza: “Soarta Padurii Stejarul se afla in mainile noastre, ale brailenilor. Noi suntem cei care putem decide daca acest patrimoniu natural al Brailei va fi pus la pamant, pentru a face loc unor interese economice. Eu spun NU defrisarii Padurii Stejarul si va indemn si pe voi, locuitorii municipiului Braila, sa faceti acelasi lucru. Un ansamblu social-sportiv il construiesti in cateva saptamani, o padure o refaci in zeci de ani.
Miercuri, 9 decembrie, de la ora 14, vocea comunitatii brailene trebuie sa se faca auzita, pentru a salva Padurea Stejarul. Nu salvam doar padurea, ci si aerul pe care il respiram! Este momentul sa dam dovada de solidaritate pentru a salva un colt din natura! Haideti sa aratam ca ne pasa de comunitatea in care traim. Investitiile sunt benefice pentru economia locala, insa padurea este esentiala pentru viata, pentru sanatate.
Cei care nu puteti ajunge la aceasta dezbatere mai aveti o sansa pentru a va face auziti. Mergeti la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului (APM) Braila si depuneti acolo opinia dumneavoastra. Eu imi voi exprima in acest fel parerea despre soarta Padurii Stejarul.
Braileni, impreuna putem salva Padurea Stejarul!”.

Amintim ca maine, 9 decembrie, incepand cu ora 14;00, la Cabana Stejarul are loc o noua dezbatere publica pe tema  acestui proiect controversat. La dezbaterea pot participa toti cei interesati de subiect, reprezentanti ai unor institutii publice, ONG-uri sau simpli cetateni.