Draghincescu a impartit cadouri: vicelui Ciocan – o secera, vicelui Danaila – o siguranta arsa si primarului, o scrisoare de adio

P1110899  IMG_20151221_113650

Consilierul municipal Simona Draghincescu a impartit astazi, la ultima sedinta a CLM Braila, trei cadouri “simbolice” de Mos Craciun, destinate sefilor Primariei. Draghincescu a oferit aceste cadouri la finalul intalnirii alesilor locali si a precizat ca se bazeaza pe umorul celor doi viceprimari si a primarului, ca acestia sa “guste” darurile primite: “Ma adresez doamnei viceprimar Ciocan, domnului viceprimar Danaila si domnului primar si sper sa le luati ca atare. Am trei cadouri pentru dvs . Acesta este cadoul meu pentru doamna Ciocan – este o secera, iar aici este cadoul pentru domnul Danaila – o siguranta fuzibila, desigur, avand in vedere ca dansul este doctorand la Siguranta nationala; eu m-am referit doar la siguranta locala, care este arsa. Iar acest cadou este pentru domnul primar si contine misiva aceasta, de la cetateni.

Si o sa va citesc scrisoarea pentru domnul primar. Stiu ca aveti simtul umorului, ati recunoscut ca sunteti comunist de 25 de ani, asa ca ma adresez dvs: <<Domnule primar, din partea celor 17.514 braileni pe care-i reprezint in micul Parlament al Brailei, aflat intre secera si ciocanul doamnei viceprimar si siguranta locala arsa  a viceprimarului Danaila, va doresc un an nou fara gropi pe strazi, fara caini comunitari, fara sensuri giratorii de 250.00 lei bucata, fara fantani de 1,4 milioane lei bucata, dar cu luminite si ornamente de sarbatori, cu licitatii organizate vara pentru lucrarile de iarna si viceversa – pentru ca asa ne-a zis unora dintre noi Traian Basescu o singura data -, un an cu proiecte si facilitati de tot felul pentru copiii si tinerii care nu voteaza, nu numai pentru pensionari si asistatii social. Stiu ca sunteti ultimul mohican comunist caruia nu-i este este rusine de asta, pentru ca asa ne-ati zis si noi va credem pe cuvant. Iata ca dupa 25 de ani de democratie ne luam la revedere de la Mos Gerila si speram sa-i spunem bun venit lui Mos Craciun. Speram ca 25 decembrie  sa nu mai devina zi lucratoare, ca pe vremea lui Stalin, iar celebra vorba de duh <<cine nu e cu noi, e impotriva noastra>> o dorim uitata, amintind utilizatorilor si admiratorilor acesteia ca n-au spus-o nici Bratianu si nici Maniu, ci altcineva. Speram in vremuri mai bune. Va dorim, domnule primar, multa sanatate si succes in toate”.

Scrisoarea adresata primarului Aurel Simionescu vine in contxtul in care acesta a anuntat ca nu va mai candida in vara pentru un nou mandat.