Gratuitati pentru pensionarii braileni, la manifestarile culturale de final de an

P1090928

Consiliul Judetean Braila, prin institutiile subordonate, organizeaza in perioada Sarbatorilor de iarna o serie de manifestari culturale la care ii invita pe pensionarii din judet. Astfel,  la Institutia Publica “Lyra” se vor organiza doua spectacole, dupa cum urmeaza: * pe 19 decembrie, de la ora 16, ”Bijuterii muzicale”, iar pe 22 decembrie, de la ora 18, “Concert de Craciun”. Pentru ambele manifestari, sunt puse la dispozitie 40 de locuri, cu titlu gratuit, pentru organizatiile de pensionari din Braila.

De asemenea, Scoala De Arte si Meserii “Vespasian Lungu” organizeaza pe 22 decembrie, de la ora 15, Concertul “Vine, vine, vine Mos Craciun”, care se va desfasura la Sala Mare a Palatului Administrativ si este pus la dispozitie organizatiilor de pensionari.

In plus, in perioada 21-24 decembrie si 28- 31 decembrie, oganizatiile de pensionari beneficiaza de intrare libera la: Muzeul Brailei “Carol I” din Piata Traian nr. 3, Sectia de Etnografie din strada Polona nr. 14, Centrul Cultural “Nicapetre”, din strada Belvedere nr. 1; Casa Memoriala “Panait Istrati”, din Gradina Publica, Casa Memoriala “Dumitru Panaitrescu Perpessicius”, din strada Cetatii nr. 70 si Sectia de Stiintele Naturii din Parcul Monument.