Nechita, catre Mortu: Fiindca nu ne permiteti accesul in parcarea CJ, un consilier a fost amendat!

P1070083

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) este nemultumit de faptul ca el si ceilalti alesi nu sunt lasati sa intre cu masina in parcarea din fata Palatului Administrativ, nici macar in zilele in care se tine sedinta de plen si cand parcarea laterala este foarte aglomerata. Nechita este cu atat mai suparat, cu cat de fiecare data cand se desfasoara sedinte organizate de Prefectura Braila sau de Primarie – care au statut de chiriasi in cladirea administrata de Consiliul Judetean -, directorii institutiilor subordonate acestora si alti invitati sunt lasati sa intre cu autoturismele in parcare.

La cea mai recenta sedinta de plen, Nechita l-a informat pe presedintele Viorel Mortu (PSD) ca unul dintre consilierii judeteni – respectiv Gicu Mitache (PNL) – a fost amendat de catre Politia Locala, pentru ca venind la sedinta respectiva si negasind un loc liber, si-a parcat masina ilegal. Liberalul i-a cerut lui Viorel Mortu sa renunte imediat la interdictia impusa in urma cu cativa ani de fostul presedinte Gheorghe Bunea Stancu si sa dea dispozitie sa se permita accesul consilierilor cu masinile in parcarea respectiva: “Consiliul Judetean, prin presedintele CJ, este cel care administreaza aceasta cladire. Daca de fiecare data, la sedintele care sunt facute de prefect si de primar, toti invitatii, de la toate institutiile subordonate, vin cu masinile si le parcheaza in fata cladirii, noi, consilierii judeteni, care venim in CJ o data pe luna si care prezentam problemele judetului, nu putem sa ne parcam masinile in aceasta parcare si cautam cate un sfert de ora, ca sa gasim un loc liber. Ca dovada, unuia dintre consilierii judeteni i-a fost aplicata o amenda de la Politia Locala, pentru ca a parcat ilegal.

De ce, domnule presedinte? De ce domnul prefect si domnul primar isi permit sa lase directorii sa parcheze acolo, dar dvs, ca administrator al acestei cladiri, nu dati posibilitatea consilierilor judeteni sa vina la sedinte intr-un mod civilizat? Care este motivul pentru care altii pot si dvs nu puteti?”.