Prostie sau indolenta – asa califica deputatul Petrea atitudinea celor care “au luat in deradere” proiectul “Braila – Capitala Culturala Europeana”

IMG_7560

Deputatul UNPR de Braila Dorin Silviu Petrea apreciaza eforturile echipei care s-a ocupat de elaborarea si de sustinerea dosarului de candidatura a proiectului „Braila – Capitala Europeana a Culturii 2021”, chiar daca orasul nostru a fost scos din cursa, la recenta selectie desfasurata in Bucuresti.

Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Silviu Petrea sustine ca cei care au luat in deradere demersurile acestei echipei sunt ori prosti, ori indolenti: <<Nu as vrea sa treaca neobservate eforturile echipei de voluntari care a lucrat la dosarul de candidatura a proiectului „Braila – Capitala Europeana a Culturii 2021”. Va felicit pentru entuziasmul si profesionalismul de care ati dat dovada pe tot parcursul acestor pregatiri. Ati ramas drepti si atunci cand ati fost apreciati public, dar si atunci cand, din prostie sau indolenta, unii au luat in deradere demersurile voastre. Ati dovedit ca Braila merita sa continue eforturile pentru a fi recunoscuta drept Capitala Europeana a Culturii, iar asta nu doar pentru valoarea istorica, ci tot mai mult pentru valoarea potentialului din voi, vizionarii proiectelor frumoase. Am increderea ca acest drum, normal si frumos totodata, pe care ati inceput sa mergeti, va fi continuat in acelasi stil: cu indrazneala si excelenta!>>.