Resmerita il face pe Catalin Boboc taran arogant, sau ni se pare noua?

mqdefault

Co-presedintele PNL Galati Doru Resmerita il ia peste picior pe colegul sau de partid, co-presedintele PNL Braila Catalin Boboc, dupa o recenta  declaratie a acestuia din urma, pe tema unui proiect pe care-l pregateste, pentru zona dintre cele doua orase. Mai exact, senatorul Catalin Boboc a anuntat intr-o conferita de presa ca el si colegii sai pun la punct ultimele detalii legate de un proiect de dezvoltare a  zonei amintite si ca galatenii, daca sunt interesati, n-au decat sa vina si sa-si exprime dorinta de a se alatura brailenilor, iar daca nu, “sa fie sanatosi”, fiindca Braila se poate descurca si singura.

In replica, intr-o postare pe o retea de socializare, Resmerita (foto) vorbeste despre “aroganta”, despre unii care ar trebui mutati din Palatul Parlamentului la Muzeul Satului (ceea ce noua ni se pare o forma eleganta de a-l face pe Boboc “taran” – dar este doar  o impresie, nu bagam mana in foc ca ar fi interpretarea corecta) si isi exprima temerile ca proiectul pe care-l pregateste liderul liberal brailean “sa nu incapa pe mana cui nu trebuie”: <<De ce trebuie schimbata clasa politica? In primul rand pentru aroganta, o aroganta pe care le-o da superficialitatea, lucrul prost facut sau neterminat. Uneori am impresia ca ar trebui mutati din Casa Poporului in Muzeul Satului. Sau poate sa li se explice ca uneori ceea ce e mare e si odios, ca si aroganta.
Citesc declaratia colegului liberal si ma cuprinde un sentiment de teama… ”avem un proiect la care noi ne gandim si pe subiectul asta vom face Galatiului o surpriza – ne vor cauta, daca vor vrea; daca nu, sa fie sanatosi”.
Nu ma tem ca proiectul de dezvoltare Galati Braila nu ar avea viitor, ma tem ca ajunge pe mana cui nu trebuie>>.