Selectie pentru studentii care doresc sa lucreze la vara in Germania

EURES

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila anunta organizarea unei selectii pentru studentii si masteranzii care doresc sa desfasoare o activitate lucrativa pe teritoriul Germaniei, pe perioada vacantei de vara (minim 2 luni). Pentru anul 2016, Agentia Federala de Munca din Germania dispune de 100 de locuri destinate studentilor romani. Mentionam ca pot participa studentii si masteranzii care urmeaza cursuri de zi la o facultate de stat sau particulara acreditata conform legii si care au cunostinte bune/foarte bune de limba germana. Selectia are loc anual, in baza intelegerii incheiate intre Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Agentia de Munca din Germania, privind medierea studentilor romani, in vederea angajarii pe perioada vacantei de vara in Germania.

Studentii si masteranzii care au domiciliul in judetul Braila sau sunt inregistrati la o institutie de invatamant superior din acest judet, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila, cu sediul in Braila, B-dul Dorobantilor nr.603-605, pentru inregistrarea dosarelor. Depunerea dosarelor se va realiza in perioada 03.12.2015 – 15.01.2016, in intervalul luni – joi, orele 09.00 – 15.30 si vineri orele 09.00 – 12.30.

Informatii suplimentare legate de conditiile de mediere, documentele necesare inregistrarii studentilor, precum si instructiunile de completare a acestora, puteti afla la numarul de telefon 0239/611386 int.114, sau accesand site-ul A.J.O.F.M, www.braila.anofm. ro.