Simionescu: Dragomir e prima optiune pentru candidatura la Primarie. Asta inseamna ca este, deocamdata, cea mai buna optiune

P1080267

Primarul Brailei, Aurel Simionescu (PSD), a fost destul de rezervat astazi, in privinta deputatului Marian Dragomir, nominalizat recent – deocamdata, la nivel informal – ca fiind candidatul PSD pentru functia de edil-sef al municipiului. Numele lui Dragomir este vehiculat de circa un an de zile, ca posibil “inlocuitor” al lui Simionescu la Primarie, insa pana acum, edilul-sef nu confirmase ca nu va mai candida pentru un nou mandat, astfel incat situatia nu era foarte clara.

Intrebat astazi daca i se pare ca Marian Dragomir este cea mai buna optiune a PSD pentru functia amintita, Simionescu a spus: “E prima optiune. Si daca spun ca e prima, cred ca este, deocamdata, cea mai buna optiune”.

Chestionat daca ceea ce vrea sa spuna este ca nu e cert ca Dragomir ca fi cel care va candida, in final, pentru PSD, primarul a explicat: “Noi vom face in continuare demersurile care se fac de regula intr-o astfel de campanie, nu neaparat pentru Marian, sau pentru mine, sau pentru altcineva. Demersurile sunt cele legate de a promova candidatul respectiv, de a masura dupa o anumita perioada care este impactul, unde se duce candidatul ca si procente, iar dupa aceea e de luat o hotarare. De regula, cam 2-3 luni de zile dureaza lucrurile astea. In orice caz, in luna martie – va spun asa, dintr-o experienta personala -, noi trebuie sa avem lucrurile batute in cuie, ca sa spun asa”.