Liberalii braileni, nemultumiti ca prefectul Olteanu n-a venit la sedinta in care s-a ales noul sef al judetului

P1120653

Consilierii judeteni liberali s-au aratat nemultumiti pentru faptul ca prefectul judetului Braila, Lucian Nicu Olteanu, a ignorat atat invitatia lor, cat si pe aceea a conducerii CJ, de a participa la sedinta de azi, in cadrul careia a fost ales noul presedinte al CJ Braila. Liberalii i-au facut o invitatie speciala pentru sedinta de azi, in ideea in care prefectul ar fi putut urmari personal modul in care s-au desfasurat alegerile si ar fi putut constata cu ochii lui daca acestea s-au facut in conditii legale sau nu.

Consilierul Adrian Radulescu (PNL) a fost cel care a deschis subiectul, intrebandu-l pe presedintele interimar Viorel Mortu daca stie de ce prefectul nu a venit la sedinta de Consiliu: “Domnul prefect, care a fost invitat oficial in aceasta sedinta, stiti cumva de ce nu e prezent? Eu cred ca era cea mai buna dovada de transparenta la votul de astazi”.

“Poate o fi in sala, dar eu nu-l cunosc si nu stiu ca e aici…”, a comentat ironic consilierul Gheorghe Chiru (PNTCD).

“Eu nu l-am vazut niciodata in viata mea, daca-l intalnesc, eu nu stiu ca e prefectul judetului…”, a spus si Bogdan Minescu (PNL).

“Sunt 3 trepte pana la biroul lui, ma duc eu dupa el?”, s-a oferit Vasile Cortez (PNL), in rasetele alesilor.

“Dar ce se intampla, ca dvs l-ati invitat de fiecare data, de ce totusi nu vine la sedintele care sunt prezidate de dvs, nu v-ati pus niciodata intrebarea? E o intrebare fireasca…”, a comentat si Ovidiu Nechita (PNL).

Viorel Mortu a declarat ca nu stie de ce prefectul Olteanu nu a venit la reuniunea de astazi a CJ, la care fusese invitat.