Boboc intra “oficial” in campanie electorala: de la declaratiile electorale a trecut la iesirile in teren

12512323_546803295486856_4663641157584543145_n

In timp ce co-presedintele PNL Braila Alexandru Nazare isi face campanie in sectorul 1 din Bucuresti, unde vrea sa fie primar, celalalt co-presedinte liberal, Catalin Boboc, si-a inceput campania electorala in municipiu, unde spera sa fie devina edil-sef. Catalin Boboc pare a intra in aceasta campanie pe ideea de echipa, iesind in public alaturi de colegul sau de partid, viceprimarul Brailei, Alexandru Danaila.

Una dintre primele sale actiuni electorale in teren a fost la finele saptamanii trecute, in Zona Industriala Sud, unde candidatul PNL s-a aratat preocupat de problema cetatenilor care sunt nemultumiti ca nu sunt inca racordati la reteaua de gaz metan.

<<Locuitorii din Zona Industriala Sud reclama ca cele aproape 200 de case ale cartierului nu sunt nici acum racordate la gaz metan. M-am interesat la distribuitorul regional de gaz si, azi dimineata, m-am intalnit cu oamenii nemultumiti. Le-am explicat care este procedura si ca, daca fac o solicitare comuna de racordare, investitia se poate realiza anul acesta, pe cheltuiala distribuitorului. Pentru ca locuitorii s-au plans si de curatenia din zona, colegul meu Alexandru Danaila, viceprimarul orasului, a anuntat ca va demara o campanie de igienizare si infrumusetare ”Braila curata”, care va incepe chiar aici, in Zona Industriala Sud>>, scrie Boboc, pe contul sau de pe o retea de socializare.