Campanie de promovare adresata liceenilor braileni: „Si tu poti deveni politist”

afis POLITIE

Inspectoratul General al Politiei Romane deruleaza la nivel national Campania „Si TU poti deveni POLITIST”, care are drept scop promovarea in randul elevilor de liceu a profesiei de politist si a ofertei educationale a institutiilor de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne.

Vacanta intersemestriala ofera un bun prilej pentru politistii braileni de a discuta cu tinerii despre posibilitatea urmarii unei cariere in Politia Romana, de aceasta data, nu in unitatile de invatamant, ci in incinta complexului comercial Braila Mall, in zilele de joi (11 februarie 2016) si vineri (12 februarie, in intervalul orar 12:00- 14:00. Politistii Compartimentului Analiza si Prevenirea Criminalitatii si cei ai Biroului Proximitate vor prezenta tinerilor interesati de aceasta profesie, avantajele acestei cariere, conditiile pe care trebuie sa indeplineasca cei care doresc sa urmeze acest drum, care sunt calitatile personale pe care un viitor politist trebuie sa le detina, care sunt unitatile de invatamant ale M.A.I. si ce conditii de studiu ofera, in ce constau conditiile si criteriile specifice de recrutare, documentele necesare si probele de concurs.

Activitatile organizate de politistii Inspectoratului de Politie Judetean Braila se vor desfasura sub forma unui stand de informare si documentare, in cadrul caruia tinerii vor primi informatii, raspunsuri avizate la intrebarile lor si vor viziona filme tematice de prezentare a scolilor de politie si a activitatii desfasurate de politisti.

“Daca esti un tanar elev, ambitios, iti place ordinea, disciplina si corectitudinea, te asteptam in perioada 11-12.02.2016, in intervalul orar 12.00-14.00, in Braila Mall, sa afli lucruri noi si interesante despre profesia de politist!” – anunta politistii braileni.