In cateva zile, PNL Braila va ramane cu un singur presedinte: Catalin Boboc. Nazare pierde functia de co-presedinte

P1080656

Co-presedintele PNL Braila, senatorul Catalin Boboc, declara in sedinta de ieri de la partid s-a discutat si despre faptul ca  in urmatoarele zile,  el ar putea sa ramana unic sef al oranizatiei judetene – cu alte cuvinte, deputatul Alexandru Nazare sa-si piarda functia de co-presedinte. Catalin Boboc a precizat insa ca nu este o situatie punctuala, ce ii vizeaza doar pe el si pe colegul sau Nazare, ci este o masura care se va lua in mai multe organizatii liberale judetene: “A fost o discutie in sedinta de ieri la noi, la PNL Braila, si va fi o discutie si luni, in Biroul Politic National, dar nu este vorba despre domnul Nazare, despre Braila, neaparat. Este o decizie in cadrul partidului ca incet-incet, pe masura ce fuziunea PNL-PDL s-a consumat, sa se treaca la conduceri unice la toate filialele. Deci nu e ceva special in legatura cu domnul Nazare, sau cu mine, sau cu Braila”.

Intrebat daca optiunea ca dintre cei doi co-presedinti ai PNL Braila, Nazare sa fie cel care isi pierde functia, a avut de-a face si cu faptul ca acesta vrea sa candideze la primaria unui sector din Bucuresti si este ocupat sa-si faca acolo campanie electorala, Boboc a confirmat acest lucru: “Probabil ca si asta e important, sigur ca in momentul in care iti asumi o asemenea candidatura, esti ocupat acolo, esti implicat, e normal sa fie asa”.

Intrebat cum a primit Nazare ideea ca Boboc sa ramana sigurul presedinte al PNL Braila, senatorul liberal ne-a declarat: „Noi doi nu am avut o discutie pe aceasta tema, iar la sedinta de ieri, din Braila, domnul Nazare nu a fost prezent. Oricum, se va lua o astfel de decizie in cadrul Biroului Politic National, dar nu pot preciza acum daca acest lucru se va intampla saptamana viitoare, sau mai tarziu”.