Eduard Ciocan: Draghincescu si-a demonstrat azi, inca o data, ipocrizia

P1100536

Consilierul municipal Eduard Ciocan (PNL) o acuza pe colega sa din CLM Braila, Simona Draghincescu (PND) de ipocrizie. Ciocan isi argumenteaza opinia prin aceea ca Draghincescu, desi se prezinta ca luptatoare pentru interesul comunitatii si adversar al guvernarii PSD locale, voteaza alaturi de social-democrati, cand e vorba de proiecte de hotarare importante. Liberalul face referire la faptul ca astazi, in sedinta CLM Braila, Draghincescu a votat, alaturi de PSD, pentru prelungirea mandatului lui Dan Apostol in fruntea Serviciului de Gospodarire Locala, desi multi dintre alesi au reclamat starea precara de salubritate a orasului, din ultimii ani.

“Simona Draghincescu, cea care se autodefineste ca o mare luptatoare pentru cetatenii Brailei, si-a demonstrat astazi, inca o data, ipocrizia. Desi orasul arata mizeribil, doamna l-a propus din nou pe Dan Apostol, actualul director al Directiei de Gospodarire Locala, sa isi continue mandatul. Cine l-a votat? Evident, Simona, alaturi de toti pesedistii din consiliu si au fost cu totii complicii unui artificiu de vot ilegal, in opinia mea: o numarare incorecta a voturilor. Inca o data doamna Draghincescu a dat mana cu PSD si a initiat si coordonat o actiune nelegala, in defavoarea brailenilor. Nu mai e nici o surpriza. Doar ca nu poti sa vii ca luptatoare, cand tu, de fapt, esti mana in mana cu cei care au furat si au ingreunat dezvoltarea Brailei”, a comentat Ciocan, intr-o postare facuta pe o retea de socializare.

Precizam ca votul, in cazul proiectului de hotarare respectiv, a fost unul legal, iar numaratoarea voturilor a fost corecta.