Epureanu, ia-l pe Iugulescu la PSD si faceti-i si o statuie acolo, ca sa aveti unde sa-l venerati!

P1120690

Stima noastra si mandria – Iugulescu, Romania! Este o lozinca usor exagerata, insa este semnificativa pentru aprecierea deosebita, increderea deplina si respectul netarmurit de care beneficiaza managerul Spitalului Judetean Braila, Mihail Iugulescu, din partea tuturor social-democratilor braileni care ajung intr-o functie administrativa locala. Nu stim ce le face Iugulescu celor din PSD  – sau ce le-ar putea face -, dar stim ca indiferent ce probleme grave apar la Spitalul Judetean, indiferent cat de multe sunt acestea, indiferent ce prejudicii se stabilesc in urma unor controale realizate in unitatea condusa cu onoare de Mihail Iugulescu, acesta cade mereu in picioare, iar liderii PSD nu mai stiu cum sa-l mai protejeze.

Daca la inceputul mandatului sau, fostul presedinte interimar al CJ Braila, Viorel Mortu (PSD), o facea  pe machoman-ul administrativ si anunta masuri transante vizand soarta managerului, in timp, seful judetului s-a molesit si mai apoi, nu stia cum sa mai evite intrebarile presei, legate de Iugulescu. Scandaluri de presa dupa scandaluri de presa legate de Spitalul Judetean, controale care au pus in evident nereguli si prejudicii mari – nimic nu l-a “miscat” pe Mortu, care l-a aparat  pe Iugulescu pana la ultima suflare a madatului sau. Constatam acum ca nici dupa ce mandatul lui Mortu si-a dat obstescul sfarsit si a fost inscaunat in fruntea CJ Ionel Epureanu (PSD), Iugulescu nu si-a pierdut priza la publicul social-democrat, fiindca noul presedinte  sustine ca are deplina incredere in managerul Spitalului Judetean, Mihail Iugulescu, si in disponibilitatea lui de a regla toate lucrurile care sunt in neregula in unitatea pe care acesta o conduce.

Epureanu (foto) a fost rugat de consilierul Gheorghe Chiru (PNTCD) ca in cele patru luni de mandat, cat mai sunt pana la alegerile locale, sa acorde atentie problemelor grave de la spital si sa incerca sa gaseasca solutii macar pentru o parte dintre acestea, dat fiind ca este vorba despre chestiuni care afecteaza intreaga comunitate. Noul sef al CJ Braila a promis ca va organiza o intalnire la care Chiru sa spuna punct cu punct ce probleme a sesizat la Spitalul Judetean, iar conducerea CJ si cea a spitalului sa incerce sa gaseasca rezolvari: “O sa privesc problema spitalului Judetean foarte serios si o sa va astept la discutii si pe dvs si pe directorul spitalului. Cred ca sunt lucruri rezolvabile, iar eu am incredere in domnul director si cred ca ne va da tot concursul, pentru rezolvarea acestor probleme. O sa va invit la discutii si pe dvs, cu probleme strict la obiect si daca mai sunt si alti doritori dintre domnii consilieri, ii invit si facem o discutie pe tema asta”.

Intrebare retorica: de ce are Epureanu incredere ca Iugulescu va rezolva aceste probleme, cand managerul a avut la dispozitie ani de zile in care a condus spitalul, ca sa le rezolve, si nu a facut-o, ba chiar a creat unele noi, pe perioada madatului sau?

In perioada mandatului lui Viorel Mortu, exasperati de protectia pe care acesta i-o asigura lui Iugulescu din toate pozitiile, i-am sugerat sefului CJ sa-l ia acasa pe managerul Spitalului Judetean, daca-l apreciaza asa mult. De aceasta data, nu-i putem sugera noului presedinte CJ, Ionel Epureanu, acelasi lucru, fiindca Iugulescu e prea mare pentru un orasel ca Ianca, unde domiciliaza noul sef al judetului, asa ca propunerea noastra este sa-l ia pe managerul Spitalului Judetean la partid si sa-i faca si o statuie acolo, cu un altar, ca prea il venereaza…