Petrea: E nevoie de sefi noi la Politia Locala Braila, Compania de Utilitati Publice “Dunarea”, Braicar si Serviciul de Transport Public Local de Calatori

IMG_7573

Deputatul UNPR de Braila Dorin Silviu Petrea crede ca a venit timpul ca oameni noi, tineri, sa ia locul unora dintre sefii institutiilor sau firmelor aflate in subordinea autoritatilor publice locale. Petrea declara ca unii dintre cei aflati in prezent in functii la nivel local au ajuns la sfarsitul carierei profesionale si a venit momentul formarii altor lideri, unii tineri, cu o viziune proaspata: “Institutiile statului trebuie sa fie conduse de oameni competenti, cu pregatire in domeniu, cu abilitati manageriale, interesati de cei din jur, de bunul mers al societatii. Ne dorim formarea, inclusiv la nivel local, de lideri care sa isi poata implementa viziunea de dezvoltare si care sa se dedice mandatului dat de alegatori. Acesta este motivul pentru care consider ca trebuie sa incurajam tinerii sa se implice si sa reprezinte institutiile statului roman. Politia Locala Braila, Compania de Utilitati Publice Dunarea Braila, S.C. Braicar Braila, Serviciul de Transport Public Local de Calatori sunt doar cateva dintre institutiile care au nevoie de un restart.

Este mult spus <<Restartarea Romaniei>>, dar cred in tineri si in schimbare. Braila are nevoie de tineri cu o morala impecabila si care au dobandit competente necesare pentru o dezvoltare continua a regiunii noastre. Top-managementul institutiilor trebuie sa fie orientat catre viitor, promotor ferm si ancorat in realitatea Brailei. Avem nevoie de oameni tineri, deschisi spre modernizare si dezvoltare sociala. Respectam trecutul si oamenii care au ajuns la sfarsitul carierei profesionale, dar a venit momentul sa formam noi lideri”.