Primarul Brailei, Aurel Simionescu, ridicat de procurori si dus la DNA Galati

AUREL-SIMIONESCU-1024x576

Primarul Brailei, Aurel Simionescu (foto), a fost luat din Palatul Administrativ de catre procurorii DNA, dupa ce in azi dimineata,  acestia au descins in biroul lui, pe care l-au perchezitionat timp de mai multe ore. Simionescu nu a fost scos cu catuse la mana, insa era tinut de brate de catre jandarmi. Edilul-sef a fost condus la sediul DNA Galati, unde va da explicatii, printre altele, in legatura cu modul in care s-a derulat investitia legata de reabilitarea bulevardului Dorobanti. La iesirea din Palatul Administrativ, Simionescu a declarat ca i s-au cerut mai multe acte, printre care şi cele referitoare la bulevardul amintit.

Amintim ca reabilitarea bulevardului Dorobanti, a fost o lucrare in valoare de circa 30 de milioane euro, bani proveniti in mare parte din fonduri europene, care a fost finalizat la inceputul lui 2015, cu un an intarziere.

Un alt personaj important care va avea de dat explicatii procurorilor DNA pe acest subiect este fostul director economic al institutiei, actual consilier al edilului sef, Stoica Anghelescu, ce a fost adus  la Primarie de catre anchetatori, in uma cu cateva zeci de minute.