Prof. Kitu: Facebook ne mutileaza vietile, ne ajusteaza traiectoria profesionala, pentru ca asa interpreteaza sefii postarile noastre

10543541_10152524011995020_1165432274598144944_o

Fostul inspector scolar general adjunct al Brailei, prof. Daniel Kitu, a ajuns la concluzia ca reteaua de socializare Facebook a ajuns sa devina o “capcana diabolica”, un soi de “malaxor al valorii”. Ceea ce-l dezamageste si mai mult pe Daniel Kitu este insa faptul ca mai nou, reteaua de socializare amintita “ajusteaza traiectoria profesionala” pentru unele persoane, pentru ca “asa interpreteaza sefii postarile noastre (asa cum le tuna mintea)”. Fostul inspector scolar general adjunct isi face cunoscute aceste cugetari amare printr-o postare facuta chiar pe reteaua de socializare pe care o blameaza, postare intitulata <<DESPRE FENOMENUL „FACEBOOK”>>: “M-am convins de faptul ca Facebook este o capcana diabolica, un soi de malaxor al valorii care genereaza popcorn inutil si superficial, dar atat de colorat incat consumatorii il savureaza nediferentiat.
Imi dau seama si de faptul ca Facebook a devenit un Big Brother care ne mutileaza vietile si ne invadeaza intimitatea, ne ajusteaza traiectoria profesionala pentru ca asa interpreteaza sefii postarile noastre (asa cum le tuna mintea si spiritul – e treaba lor).
Pe scurt, Facebook a devenit paranoia si schizofrenia moderna si-un soi de mamut cataleptic din care apar homunculi desavarsit irationali. Ne pierdem si odata cu noi se duce farama de umanitate care ne-a mai ramas”.