Rotaru: Nu cred ca se pune problema adunarii voturilor necesare pentru ca Doinita Ciocan sa devina primar interimar

P1100488

Secretarul executiv al PSD Braila, senatorul Ion Rotaru, considera ca nu vor fi probleme vineri, 12 februarie, la sedinta extraordinara a Consiliului Local Municipal, in desemnarea viceprimarul Doinita Ciocan (PSD) ca primar interimar, in locul lui Aurel Simionescu, aflat acum in arest. Ion Rotaru ne-a declarat ca decizia sustinerii Doinitei Ciocan a fost unanima, in cadrul Biroului Permanent Judetean PSD Braila si ca in urma semnarii protocolului de colaborare cu UNPR, consilierii din partidul amintit o vor vota si ei: “Fara discutie, este sustinuta in totalitate Doinita Ciocan pentru a prelua atributiile primarului, in situatia aceasta – situatie regretabila, e adevarat.

Eu cred ca nu se pune problema majoritatii, noi cu UNPR avem deja  un protocol de colaborare, nu sunt obiectii din partea UNPR si cred ca nu vor fi probleme nici din partea celorlalti colegi in desemnarea Doinitiei Ciocan ca primar interimar”.

Precizam ca PSD are la ora actuala 9 consilieri municipali, UNPR are 4, iar ALDE, care, cel mai probabil, va vota alaturi de PSD, are 2 alesi locali. numarul necesar de voturi pentru ca Doinita Ciocan sa devina primar interimar este 14.