Marian Ion: Vineri dupa-amiaza inca imi mai spuneau unii ca mai am timp sa renunt la demisie, pana la ora 15,59

P1150825

Candidatul independent la Primaria Brailei Marian Ion, fost arhitect sef al Municipalitatii, declara ca pana in ultima clipa, inainte de expirarea perioadei de preaviz, au fost persoane care i-au sugerat sa renunte la demisia din functia amintita si sa opteze pentru suspendare, pe perioada alegerilor. Marian Ion sustine insa ca este foarte hotarat sa se implice 100% in acest demers legat de candidatura pentru Primarie si ca nu doreste sa lase loc de intors: “Sunt foarte hotarat, nu joc la mai multe capete, mi-am depus candidatura doar pentru functia de primar, nu si consilier si sunt foarte hotarat. Asa cum ati vazut, mi-am si dat demisia din functia de arhitect sef si nu mi-am luat-o inapoi, asa cum se asteptau unii, ca vineri dupa-amiaza inca imi mai spuneau ca mai am timp pana la ora 15,59 sa fac o cerere prin care renunt la  demisie – fiind act unilateral, aveam posibilitatea aceasta. Nu m-a interesat.

Asa cum stiti, m-am tinut departe de politica si asa o sa fac si de acum incolo. De fapt, prin demersul meu, incerc sa aduc in administratie profesionisti, sa scot cumva politicul si decizia politica din administratie, pentru ca stim ce inseamna politicul in administratie in ultimii 26 de ani, se vede. Stiu ca acest lucru este greu, insa nu este imposibil”.

Atentionat ca primarul va lucra cu Consiliul Local Municipal, care este politic, asa incat nu va putea scoate complet politicul din administratie, Marian Ion a spus: “O sa trebuiasca sa colaboram cu CLM. Pentru binele orasului, cred ca se poate ajunge sa colaboram suficient de bine, pe hotarari bine comunicate, in care cetatenii se vor implica”.