Astazi, la ora 17, Braila – Festivalului Concurs de Muzica Folk „Seara de Mai”

Untitled

Casa de Cultura a Municipiului Braila, in parteneriat cu Asociatia Clubul de Turism „Proilavia”, ii invita pe iubitorii de muzica la cea de a VII-a editie a Festivalului Concurs de Muzica Folk „Seara de Mai”. Editia din acest an se va desfasura in aer liber, in curtea imobilului din strada Oituz nr.5, din Piata Poligon, incepand cu ora 17

Manifestarea reuneste tineri din Braila care doresc sa-si afirme potentialul artistic in domeniul creatiei si interpretarii muzicii folk. Concursul, structurat pe doua categorii de varsta, 9-14 ani si 15-25 ani, propune participantilor interpretarea a doua piese, la alegere, fie din repertoriul national si international, fie din repertoriul personal. Anul acesta si-au manifestat interesul pentru concurs 14 participanti la categoria de varsta 9-14 ani si un numar de 13 participanti, la categoria de varsta 15-25 ani.

Premierea castigatorilor va avea loc, sambata, 21 mai, cu incepere de la ora 18, in cadrul unei Gale a Laureatilor, care va include, la final, un recital sustinut de Cristian Piron, castigatorul editiei a VI-a a Festivalului „Seara de Mai”, din anul 2015.

Castigatorii fiecarei categorii vor primi diplome si premii. Marele premiu este o chitara electro-acustica Ibanez.