Catalin Boboc: Lipsa de bun simt e sa te lauzi cu lucruri care nu-s adevarate

P1120505

Candidatul PNL la Primaria Brailei, Catalin Boboc, nu este dispus sa primeasca lectii de bun simt de la contracandidatul sau, Marian Dragomir (PSD), ba chiar ii sugereaza acestuia sa se uite in curtea sa, inainte de a-i cataloga pe altii ca fiind lipsiti de bun simt. Liberalul a declarat astazi ca lipsite de bun simt sunt materialele de campanie distribuite de echipa lui Marian Dragomir, fiindca acestea contin minciuni: “Daca vorbim de bun simt, haideti sa va arat ceva! Lipsa de bun simt adevarata este aceea de a veni in fata brailenilor si sa spui ca <<gradul de absorbtie a fondurilor europene a crescut de la 18% la 63%>>, adica sa te lauzi cu lucruri care nu-s adevarate, pe care brailenii nu le simt, sa te lauzi cu minciuni, cu lucruri populiste. Asta mi se pare lipsit de bun simt intr-o campanie!

Mai e un lucru pe care-l consider lipsit de bun simt. Mai am o brosura de campanie a domnului Dragomir – si-mi imaginam ca aici gasesc un program de guvernare, niste idei. Gasesc aici un program de guvernare care seamana mai degraba cu un progam de <<Gazeta sporturilor>>, este <<programul de guvernare>> al Campionatului European de Fotbal. Ca sa fiu sincer, ieri, cand l-am vazut – era si mai intuneric in birou – m-am speriat, am crezut ca este caracatita PSD, cu increngatura dintre firmele si oamenii din PSD, dar m-am linistit, am vazut ca era programul Campionatului European”.

Boboc a facut aceste comentarii dupa ce Marian Dragomir a afirmat astazi ca o recenta declaratie a candidatului liberal – ce-i sugera lui Dragomir “sa-l ia de guler” pe primarul Aurel Simionescu – pare a fi aceea a unui om fara bun simt, sau necivilizat.