Catalin Boboc: Nimeni nu-i de neinlocuit, sunt lucruri care trebuie schimbate in Primaria Braila

P11201443

Candidatul PNL la Primaria Brailei, senatorul Catalin Boboc, declara ca nu poate spune de pe acum ce schimbari va face in randul directorilor Municipalitatii, fiindca una este sa vezi lucrurile din afara si alta este sa lucrezi direct cu acei oameni si sa vezi care dintre ei este competent si care nu. Pe de alta parte, Catalin Boboc este convins de pe acum ca seful Serviciului de Gospodarire Locala, Dan Apostol, nu mai trebuie sa ramana in functie: “Nu doar primar sa fii, manager in orice institutie nu poti sa fii, daca nu ai o echipa, sa fie clar! In orice institutie – nu doar la Primaria Braila – exista astazi oameni care isi fac treaba, dar si oameni care isi fac treaba mai putin. Sigur, pot sa trag astazi o concluzie din afara in legatura cu un anumit domeniu, de exemplu in legatura cu curatenia. Prima concluzie ar fi asa: domnilor, nu e cazul sa prelungim mandatul directorului Serviciului de Gospodarire Locala, cand orasul este mizerabil!

Sigur, cand ajungi in Primarie, ca primar, vezi care e situatia, pentru  lucrurile se pot intampla asa: fie sunt prost puse in aplicare, fie nu exista strategie. Si daca nu exista strategie, e vina primarului, a conducatorului, a managerului. Daca sunt prost puse in aplicare, e vina executivului. De aceea, nu pot sa tragi acum o concluzie, ca aia sunt buni si aia nu-s buni.

Si da, niste oameni vor trebui cu siguranta adusi in Primarie – sau nu neparat adusi, ci promovati din randul celor care tot incearca sa promoveze de ceva timp. Nimeni nu-i de neinlocuit, mai sunt lucruri care trebuie schimbate, trebuie improspatate, as spune eu”.