Draghincescu: Crede cineva ca daca fura unul o data voturi, copane, chiar si barbatul altei femei, se mai face bine vreodata?

Image101

Presedintele PND Braila, Simona Draghincescu, declara ca la toate alegerile din ultimii 26 de ani, in Romania “s-a furat la vot”. Intr-o postare pe o retea de socializare, Draghincescu afirma ca “toti” au furat la vot, sub diverse forme: cu sacii, cu urnele, cu bani platiti pentru voturi, cu mita electorala sub forma de obiecte de imbracaminte, incaltaminte, bunuri de uz casnic sau alimente: <<Au furat la vot sub comanda lui Dragnea si nu numai in iunie 2012, si nu numai PSDul ci TOTI, la toate tururile de scrutin din ultimii 26 de ani! Au furat cu sacii, cu urnele, cu banii platiti alegatorilor inainte sau dupa vot, cu autocarele pline de „votanti” in excursie electorala, cu 1 kg de ulei, 1 kg de zahar, 1 pui, papuci, galeti, fulare, caciuli, paturi, geci, cu oamenii controlabili si santajabili in sectiile de votare sau in partide… schimband in parte initial intentia de vot a cetatenilor si in totalitate ulterior. Cu cat a trecut timpul dupa 1990 cu atat au „evoluat” si s-au perfectionat in furtul la vot. Initial furau schimband urnele si sacii cu voturi, ulterior cu alte metode mai „elevate” … Cand esti HOT este hot, furi orice, inclusiv voturi! Crede CINEVA ca daca fura unul o data voturi, copane, apa, flori, chiar si barbatul altei femei sau femeia altui barbat, pana la urma orice, se mai face bine vreodata???? VA GARANTEZ ca NU ! Hotilor !>>.

Dat fiind ca a participat, in calitate de candidat, la mai multe randuri de alegeri in ultimii 26 de ani, ca independent sau ca membru al diferitelor partide politice, Simona Draghincescu nu precizeaza daca stie despre furtul la vot din auzite, din vazute (la alte partide) sau din facute (de oameni din partidul in care se afla la acel moment, nu de ea, evident…).