Draghincescu: Am luat de la Targul de C’Arte un dictionar de prostologie. Este bestial! Se refera la politicieni, in mod particular

P1150893

Candidatul  PND la Primaria Brailei, Simona Draghincescu, nu isi face griji ca Festivalul de C’Arte ce se desfasoara in aceste zile in municipiu ar fi fost organizat in scop electoral. Draghincescu declara ca unii dintre candidatii la alegerile din 5 iunie nu stiu sa scrie corect romaneste, n-au citit o carte in viata lor si deci oricum nu-si au locul la un asemenea eveniment. Mai mult, candidatul PND chiar  ii indeamna pe politicieni sa treaca pe la Festivalul de C’Arte, ca poate “s-o lipi” ceva cultura de ei.

Pe de alta parte, Draghincescu a marturisit ziaristilor ca personal, a cumparat de la editia trecuta a Festivalului de C’Arte un dictionar de prostologie care i s-a parut foarte interesant: “Targul asta de C’Arte zic ei ca nu e electoral; dar nici nu poate fi electoral un targ de carte, astia care se duc la targul de carte, dintre candidati, scriu <<mi-au>> ca pisica, adica <<miau>>, sa fim seriosi, ce sa caute ei la targ?! Cel putin unii dintre ei… Ei se duc ca sa-i vada lumea, ca n-au citit o carte in viata lor. Ii auziti cum vorbesc… Lasa, chiar daca este electoral, sa fie un targ de carte, n-ar fi o problema, nu reclam pe nimeni, vindeti carte, chemati copiii sa vina si daca vin si politicienii aia, poate s-o lipi ceva si de ei! O carte, sa citeasca!

Eu am luat de la Targul de C’Arte de anul trecut un dictionar de prostologie. Este bestial! Vi-l recomand, sa cumparati dictionarul de prostologie! Se refera la politicieni, in mod particular”.